Historia

 

Ända sedan jag var lite har jag sett auror och har haft en egen personlig kontakt med ”Gud”. Det är som att ha en egen  snäll och kärleksfull pappa i himmelen som vill att du ska ha det bästa i ditt liv. Men det är inte alltid jag har sett mitt egna bästa som många andra här på jorden och jag lär mig för varje dag något nytt om mig själv och andra.
Min förmåga att se trodde jag att alla hade så det var aldrig något som jag pratatde om men i efterhand är det ingen som är förvånad när jag säger att jag arbetar som spådam när jag träffar bekanta från förr…. ”Jaha det var väl väntat!”  säger  de. ”Du har ju alltid varit lite sådan”. Det var inget jag tänkte på själv. I skolan satt jag mest och tittade på lärarinnans aura när hon gick där framme och pratade vid svarta tavlan. Det var inte mycket studerande så att säga. Jag såg en ljus kropp gå efter henne hela tiden när hon gick fram och tillbaka, som sedan smälte samman med henne när hon stannade upp.
Mitt första möte med en ande var när jag var tre år och jag trodde att det var min kusin som skojade med mig när jag låg i sängen på natten. Då öppndes garderobsdörren sakta och en stor varelse stod innanför med ett fyrkantigt huvud, som om det var en hink på huvudet och anden var lång och ända upp i taket och hade  en svepning runt kroppen. Jag skrattade till och sa  att min kusin skulle sluta men min kusin låg och sov gott i rummet en bit ifrån mig. Jag tror att jag blev rädd för jag somnade snabbt och det var inget jag pratade om efteråt.
När jag var sex år så drömde jag väldigt mycket och jag minns många av drömmarna än idag. En natt så kände jag att jorden hade olika strängar och de vibrerade olika alla strängar och det var vissa jag inte stod ut med och jag kände hela världen i mitt inre. Det var så tungt och känna hela världen i min kropp så tillslut gick jag upp till min mamma och sa hur jag kände men hon fnyste och sa att man inte kan göra det så det var bara att gå och lägga sig igen. Hon kunde förståss inte veta bättre och hon är förlåten såklart.
Som 18-åring började jag titta i gamla spåböcker och lärde mig att spå i händer och i vanliga kort och efter tio år övergick jag till tarotkort. Jag har arbetat sedan dess som proffesionell spådam och idag har jag många underbara kolleger och kunder som jag kan dela med mig till av mina upplevelser och jag har lärt mig mycket genom åren.  Nu går jag på mediumutbildning på Englagård där jag  vidarutvecklar kontakten med änglar, guider, gör djurkommunikation och husrensning. Jag är utbildad Reikimaster och har även kurser i Auratolkning och Regressionarbete (tidigare liv). Läs mer på mina andra sidor där du kan se evenemang, behandlingar och kurser…
Ring: 0739-19 56 56 för information/tidsbokning

För telefonkonsultation: Ring 0739-195656

400 kr/halvtimmen